Samlingar som varit

Gudstjänst

Nyårsspecial med församlingsledningen

24/7 Bön

24/7 BÖN INITIERAT AV PINGST SVERIGE I Pingst Sverige har fötts en längtan att etablera ett bönealtare där bön ständigt pågår för vårt land. En stafett där församlingar tar två timmar i taget, samtidigt uppkopplade via ZOOM till ett aldrig avstannande bönemöte online.Vill du vara med? Hör av dig till oss så får du länken till ZOOM.

24/7 Bön

24/7 BÖN INITIERAT AV PINGST SVERIGE I Pingst Sverige har fötts en längtan att etablera ett bönealtare där bön ständigt pågår för vårt land. En stafett där församlingar tar två timmar i taget, samtidigt uppkopplade via ZOOM till ett aldrig avstannande bönemöte online. Vill du vara med? Hör av dig till oss så får du länken till ZOOM.

Alpha

Du som är anmäld är välkommen till denna kurs i Kristen Tro. Vi ses i Mattipsets lokaler kl 18-20 ojämna veckor. Hör gärna av dig om du är intresserad.

Dagledigbön

Vi samlas inte till dagledigbön denna månad, allt enligt restriktioner från myndigheter. Vi hoppas på att kunna ses snart igen.

Söndax Special

I och med Corona-pandemin flyttar vi Söndax till Söndag eftermiddag istället. Samlingarna är för de barn som kan klara sig utan förälder en timme. Förbered gärna en lapp med telefonnummer till dig som förälder.

Gudstjänst (digitalt)

Bered en väg för Herren! Benny Lindqvist är gäst i dagens gudstjänst.

Gudstjänst (digitalt)

En enbart digital gudstjänst Medverkande: Ola Gustafsson, Helena Davidsson och Lina Wallgren.Välkommen att vara med oss här på hemsidan eller på Pingstkyrkan Skaras facebooksida.
X