Nyheter

Info om Planning Center

Idag efter gudstjänsten hölls lite information kring vår Mötesplanerings-app Planning Center (Services). Vi har gjort en sida för lathundar mm. Den hittar du via www.skarapingst.se/planningcenter

Arbetsdag i Pingstkyrkan

Lördag 2 oktober från kl 9 hjälps vi åt putsa fönster, ta bort ogräs, se över våra lokaler och fikar såklart. Välkommen!

Församlingsläger

Boka in helgen 4-5 september! Då möts församlingen till Tillsammansläger i Broddetorp. Nu är det dags! Anmälan gör du enklast via mail till info@skarapingst.se Följande vill vi veta: 1. Antal och Namn på er som kommer. 2. Vill ni övernatta i rum på gården? 3. Eventuell specialkost Detta har att göra med hur mycket mat och fika vi ska köpa. När & Var? Vi samlas på lördagen 10.30 vid Pingstkyrkan för avfärd till Broddetorp, så även du som inte har…

Besök av Pontus Back

Tisdag 29 juni får vi besök av Pontus Back! På förmiddagen finns Pontus på Hötorget, och på kvällen kl 19 blir det konsert i Pingstkyrkan Skara. Pontus är en kille som höll på att förstöra sitt liv som rockstjärna, med alkohol och droger. Ett möte med Jesus på dödsbädden förändrade allt, och idag reser Pontus med sång och musik och berättelsen om vad Jesus kan göra. Ta med en vän och kom!

Påsken Skara Pingst

Skärtorsdag 18-20 Nattvard och förbön, Långfredag 10.00 Live-streamad andakt, Påskdagen 10.30 Uppståndelsegudstjänst, Dagliga bibelläsningar på Facebook.

Nu erbjuder vi PLATSBOKNING på våra gudstjänster

Nu öppnar Skara Pingst för bokning av upp till 8 platser på våra webbsända gudstjänster. Välkommen att boka en plats och vara med rent fysiskt! Det är först till kvarn som gäller, och kyrksalen är fortfarande möblerad för webbsändning. Så inte alla sittplatser är tillgängliga. Samtidigt lägger vi om första söndagen i månaden (med start 7 februari) och erbjuder TRE kortare nattvardsgudstjänster med 8 bokningsbara platser var. På det sättet kan upp till 24 personer komma och fira nattvard med…

Fasta & Bön

I samband med bönesatsningar kan det vara skönt med en resurs för att bättre förstå vad fastan är, vad den kan åstadkomma och hur man kommer igång. Pastor Ola Gustafsson har sammanställt några enkla tankar om den bibliska fastan i ett kompendium på åtta sidor. Läs mer HÄR !

“Facebook LIVE” utan Facebook

Vi har nu kompletterat vår hemsida så att vi kan visa de direktsändningar som görs via Facebook här på vår hemsida. De kommer visas på STARTSIDAN och via egen sida. Tipsa gärna vänner som inte använder Facebook om detta. Äldre sändningar finns här (just nu de 3 senaste).Vi hoppas det här ska fungera men ser det som lite test den första tiden.

Vi läser Johannesevangeliet i November

Följ med och läs ett kapitel i Johannes Evangelium varje dag under November.Ola håller en liten betraktelse till de flesta kapitel via Live via Facebook vilka även sparas på vår Youtube-kanal.

0511-10898 upphör

Beslut har tagits att Pingstkyrkans telefonnummer kommer upphöra. Vi hänvisar till berörd persons mobilnummer istället

Arbetsdag 19 sept

Kom och piffa upp kyrkan! Vi ses på arbetsdag på lördag, dropin från kl 9 så hjälps vi åt att hålla Guds hus fräscht
  • 1
  • 2